úterý 5. června 2012

Prodej auta a aktualizace blogu!


Jak se dalo očekávat, blog se dopisuje pomalu a dodatečně :) . Na cestě jsme měli tolik zážitků a věcí, které zaberou čas, že docházelo postupně k stále většímu zpoždění v publikování článků a fotografií na blogu.

Skončilo to tak, že jsme už pryč z JA (doma a jinde), zatímco na blogu jsou články popisující jen první polovinu naší cesty - od začátku cesty do Bolívie (která ani není popsaná celá) a ve fotogaleriích je pak dodán (k předtím publikované Argentině, Chile a kusu Bolívie) zbytek Bolívie a část Peru.

Nicméně snahou je, aby se blog z našich cestovních deníků postupně dopsal (tedy zbytek Bolivie, Peru, Ekvádor, Kolumbie a Venezuela) a dodaly se také fotografie z cesty (doplnit Peru a dodat fotky ze "zbytku" cesty). Proto se zkuste občas na blog podívat, během roku 2012 snad dojde ke kompletnímu dopsání a určitě k nahození zbytku fotogalerií.

Mimo jiné jsme také aktualizovali informace v inzerátu k prodeji Bimba v Jižní Americe. Ačkoliv jedna ze zvažovaných možností byla nechat si Bimba v JA jako mobilní chatku na kolečkách, časová zaneprázdněnost a také současné roztroušení posádky po Evropě a Asii nás nutí spíš k prodeji auta. Proto, pokud zvažujete cestu do Jižní Ameriky (nebo Střední Ameriky - přeprava z Kolumbie do Panamy je snadná), určitě se podívejte na náš inzerát a napište nám na e-mail bimboroad@gmail.com!

Žádné komentáře:

Okomentovat